Kies voor optimale zekerheid met Carantie: standaard 12 maanden garantie voor uw auto!

Carantie heeft een eigen risico van slechts € 50,- per melding. Daardoor krijgt u geen grote onvoorziene uitgaven als er een technisch mankement buiten uw schuld ontstaat aan uw occasion. Wij willen benadrukken dat Carantie enkel geldig blijft als het onderhoud volgens fabrieksvoorschriften wordt uitgevoerd bij Cardon & Verwijlen in Echt. Ook de garantiewerkzaamheden dienen bij ons te worden aangeboden.

De standaard zekerheden van een occasion met Carantie.

12 maanden Carantie

Op onze occasions krijgt u bij aflevering 12 maanden garantie bij een auto.

Mobiliteitsgarantie

Elke Volkswagen en Audi occasion van Cardon & Verwijlen in Echt wordt standaard geleverd met mobiliteitsgarantie. Hierdoor kan uw reis bij onverhoopte pech snel worden voortgezet. Cardon & Verwijlen of een andere professionele dienstverlener helpt u snel weer op weg. Indien mogelijk wordt uw auto direct gerepareerd of wordt gezorgd voor vervangend vervoer of eventueel een hotelovernachting. Niet alleen in Nederland, maar zelfs in de meeste landen in West-Europa. Deze mobiliteitsgarantie geldt voor het hele autoleven van uw occasion. De enige voorwaarde is dat u het onderhoud aan uw auto volgens de fabrieksvoorschriften en de geadviseerde reparaties door ons laat uitvoeren.

Autohistorie bekend

Met een van onze occasions voorkomt u verrassingen achteraf. De autohistorie is bekend en omvat naast de aflevergegevens ook de onderhoudsgegevens. Het onderhoud wordt conform de voorschriften van de fabrikant uitgevoerd.

Gegarandeerde kilometerstand

De kilometerstanden van onze occasions zijn gegarandeerd correct. Door een koppeling met de RDW hebben wij een betrouwbaar beeld van het verloop van de kilometerstand.

Streng gecontroleerd en goed gerepareerd

Onze occasions zijn zowel technisch als optisch gekeurd en geprepareerd volgens onze strenge occasion normen. Elke occasion staat dus garant voor kwaliteit en zekerheid en zal u vele kilometers plezier geven.

Vertrouwd

De voorwaarden van Carantie zijn uitvoerig getest. Een vertrouwd gevoel.