Leasen bij Cardon & Verwijlen in Echt

Een auto leasen via Cardon & Verwijlen

Leasing van personen- en lichte bedrijfswagens van ALLE merken is één van onze specialiteiten. Met een ervaren team van medewerkers concentreren wij ons niet enkel op het sluiten van een lease contract. Bij Cardon & Verwijlen in Echt bent u aan het juiste adres.

Operational lease bij Cardon & Verwijlen

Bij deze leasevorm wordt de auto of motor nooit uw eigendom. Nadat alle leasetermijnen zijn voldaan moet het voertuig terug naar de leasemaatschappij. Operationele lease wordt ook wel “all-in-lease” genoemd, omdat bij deze leasevorm alle bijkomende kosten zijn inbegrepen.

Financial lease bij Cardon & Verwijlen

Als bij deze leasevorm alle termijnen voldaan zijn wordt de contractant eigenaar van het geleasde. Financiële lease wordt ook wel “kale lease” genoemd omdat het hier alleen gaat om de (zakelijke) financiering van het object.

Wagenparkbeheer bij Cardon & Verwijlen

Kiest u ervoor om uw wagenpark te kopen dan is uw beheer daarvan bij ons een dienst welke zichzelf terugverdient en meer! Op het gebied van reparatie, onderhoud, banden en schadeherstel mogen wij stellen dat wij alle expertise in huis hebben om dit zelf te doen dan wel te begeleiden wanneer dit uitbesteed wordt. U zult versteld staan van de kostenbesparing welke hierdoor ontstaat. Helder en transparant laten wij u overzichtelijk zien welke kosten uw wagenpark heeft. Eventuele verschillen tussen berijders en merk voertuigen worden daarmee in één opslag inzichtelijk. Daarmee kunt u kostenbesparende maatregelen treffen op korte maar ook op langere termijn.

Interesse? 

Vul het formulier in of kom langs voor een persoonlijk gesprek met een van onze verkoopadviseurs staan. Zij staan voor u klaar en adviseren u graag!

Neem contact met ons op!