Algemene Periode Keuring (APK) in Echt

APK bij Cardon & Verwijlen slechts € 40,- All-in

Voor een Algemene Periode Keuring is uw auto bij Cardon & Verwijlen aan het juiste adres. Alle merken en modellen kunnen bij ons gekeurd worden. Plan vandaag nog online uw afspraak in! Zo bent u altijd veilig op de weg en riskeert u geen boete omdat de vervaldatum verlopen is. Een APK kunt u 2 maanden voor de vervaldatum al inplannen.

Onze APK-prijs van € 40,- is All-in. Dus inclusief BTW en afmelden. Ook voor de wettelijk verplichte roetmeting of EOBD-test rekenen wij géén extra kosten. Dus geen verrassingen achteraf!

De APK is weer iets anders dan het onderhoud aan uw auto. Bij de APK worden niet op voorhand de onverhoopte reparaties doorgevoerd. Deze worden altijd vooraf met u besproken en krijgt u een prijsopgave. Wij gebruiken in overleg ook altijd originele onderdelen zodat de mobiliteitsgarantie van uw Volkswagen of Audi altijd blijft gelden.

I.c.m. een onderhoudsbeurt is de APK voor een Volkswagen en Audi GRATIS

Veel van onze klanten kiezen ervoor om hun APK keuring te combineren met een onderhoudsbeurt. De APK is in dit geval gratis.

Veelgestelde vragen bij een APK

Kan ik wachten op een APK keuring?
Ja, u kunt als u een wachtafspraak maakt wachten op de APK keuring, wel attenderen wij u erop dat indien de RDW een steekproef komt uitvoeren u rekening moet houden met een additionele en vooraf onbekende extra wachttijd tot 1,5 uur. Dit omdat de RDW ons per steekproef controleert of wij ons werk conform de regels van de rijksdienst van het wegverkeer uitvoeren.

Wanneer heb ik recht op een gratis herkeuring?
Als uw auto tijdens de APK keuring bij Cardon & Verwijlen wordt afgekeurd, bent u uiteraard vrij om te kiezen waar u de noodzakelijke reparaties wilt laten uitvoeren. Of u recht heeft op onze gratis herkeuring, hangt af van uw keuze:
Kiest u ervoor om de noodzakelijke reparatie(s) bij Cardon & Verwijlen te laten uitvoeren? Dan bieden wij u een gratis herkeuring aan.

Kiest u ervoor om de benodigde reparatie(s) zelf of ergens anders uit te laten voeren? Dan vervalt de gratis herkeuring, dit omdat de keuring altijd een momentopname is en wij dan toch uw gehele voertuig opnieuw moeten inspecteren.