Onderhoud & reparatie

Een onderhoudsbeurt bij Cardon & Verwijlen in Echt

Cardon & Verwijlen is een betrouwbaar adres voor het onderhoud en reparatie aan elke auto, dus welk merk u ook rijdt. We zijn daarnaast ook erkend servicepartner van Audi en Volkswagen. Dit betekent dat u de mobiliteitsgarantie zal behouden als u bij Cardon & Verwijlen het onderhoud laat doen van een Volkswagen of een Audi. Kwaliteit en klanttevredenheid staan dan ook zeer hoog in het vaandel.

Bij Audi en Volkswagen zorgen we dat er alleen met originele onderdelen gewerkt wordt, want die staan garant voor een hoge productiekwaliteit en beproefde veiligheid. De kwaliteitseisen zijn precies omschreven en het productieproces wordt streng gecontroleerd.

Door de offerte vooraf weet u waar u aan toe bent bij een onderhoudsbeurt of reparatie. Geen verassingen achteraf. Bij Audi en Volkswagen krijgt u op alle originele onderdelen en montage werkzaamheden ook standaard twee jaar garantie.

Wanneer ben ik toe aan een onderhoudsbeurt?

Dat verschilt per auto en merk, mede door de innovaties van alle merken. Daarom adviseren wij om contact op te nemen met onze service adviseurs. Zij kunnen precies uitleggen wanneer uw auto voor onderhoud langs moeten komen.

Indien u een Audi of Volkswagen met een ouder bouwjaar heeft dan kunt u het volgende aanhouden: een kleine beurt na één jaar of na 15.000 kilometer en een grote beurt na 2 jaar of na 30.000 kilometer. Voor alle andere merken kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.