Over Cardon & Verwijlen in Echt

Ons verhaal

Cardon & Verwijlen in Echt is officieel erkend service partner van Audi en Volkswagen.  Bij ons tref je geen showroom aan waardoor wij de voordeligste service aanbieder zijn binnen het officiële Audi en Volkswagen dealer netwerk. Dit voordeel kan oplopen tot wel 25%.

Ons bedrijf is gevestigd te Echt, Midden-Limburg, direct aan de snelweg A2 en bij de ontsluiting van de A73.

Historie van Cardon & Verwijlem

Jan Verwijlen besloot in 1988 zelfstandig ondernemer te worden na ruim 25 jaar als chef-monteur werkzaam te zijn geweest bij een Volkswagen– en Audidealer. Hij startte een service werkplaats gespecialiseerd in de merken Volkswagen en Audi. Met zijn ambachtelijk vakmanschap en “ouderwetse” service zag hij zijn klantenbestand solide en gestaag groeien. In 2000 trad zijn zoon Maurice toe tot de onderneming en nam het bedrijf in datzelfde jaar nog over van zijn vader. De visie was daarbij over duidelijk:

“Een familie mobiliteitsbedrijf met vertrouwende service en betaalbare dienstverlening.”

Begin 2006 is het bedrijf verder gegaan onder de naam ‘Cardon & Verwijlen’. De bestaande locatie in Maasbracht werd daarmee van de één op de andere dag te klein. Direct na de start werd dan ook het besluit genomen een terrein van 6000 vierkante meter aan te kopen op industrieterrein De Loop in Echt. Voor ons de best denkbare plaats in Midden-Limburg, direct aan de snelweg en aan de “poort” van Echt. Daar is inmiddels een moderne werkplaats herrezen en is de visie tot uitwerking gekomen.

Inmiddels telt het bedrijf 14 gemotiveerde medewerkers met passie voor de auto én de klant.