Klantentaxi / Haal- en brengservice

Cardon & Verwijlen klantentaxi in de regio Echt

Wanneer je auto voor een onderhoudsbeurt naar de werkplaats moet, kan het lastig zijn dit met je agenda te verenigen. Daarom bieden wij je onze haal- en brengservice aan. Deze brengt je vanaf onze vestiging in Echt naar huis of naar je werk en kan je, desgewenst ook weer ophalen als jouw auto klaar is. Eenvoudig en makkelijk, zodat je rustig kunt werken.

Naast de persoonlijke haal- en brengservice heeft Cardon & Verwijlen ook een Haal- & Brengservice voor je auto. Hierdoor is het mogelijk je auto voor een beurt thuis of op de werkplek te laten ophalen. Na onderhoud wordt hij dan netjes weer bij je bezorgd.

Er zijn mogelijk kosten aan verbonden aan deze dienst,  de voorwaarden en tarieven zijn afhankelijk van de afstand van de locatie of mogelijk het leasecontract. Informeer daarom bij je service adviseur wat de Haal- & Brengservice voor jou kan betekenen.

Tip!
Je kunt ook jouw vervangend vervoer bij je thuis of op je werkplek laten brengen en ophalen. Cardon & Verwijlen haalt bijvoorbeeld jouw eigen auto op voor onderhoud en laat gelijk een vervangende auto bij je achter.